På gång ...

Inga händelser
Hem arrow Bokförlaget Tabula
Bokförlaget Tabula PDF Skriv ut E-post
2006-11-18

Bokförlaget Tabula föddes under den första delen av nittiotalet, och dess uttalade mål var att ge ut schackböcker. Först ut var Pavel Lackos berättelse om hur han vann korr-SM 1983, En studie i svartvitt. Även förlagets andra, och hittills sista, opus handlade om korrschack; ett litet häfte med namnet Alingsås SS – Linköpings ASS som dokumenterar den match som anordnades mellan klubbarna 1994 för att fira 75-åringen Alingsås SS. Mer information om böckerna kan du få genom att följa respektive länk.

Böckerna finns fortfarande i lager, och finns eventuellt att köpa hos välsorterade bokhandlare (dvs, i klartext, Schackbutiken). Det säkraste, och förmodligen också billigaste, sättet att köpa böckerna är att sätta in lämplig summa på plusgiro 72 57 61-1. Glöm inte att berätta vad du heter och till vilken adress boken/böckerna ska skickas; med tanke på att man vid internetbetalningar har begränsade möjligheter att lägga till information kan det vara lämpligt att komplettera med ett mejl för att försäkra sig om att betalningen har gått fram — använd gärna kontaktinformationen i menyn ovan.

Priset per exemplar för En studie i svartvitt är 40 kr, och för Alingsås SS – Linköpings ASS 15 kr; moms ingår men frakt tillkommer (för närvarande 22 kr (En studie i svartvitt) respektive 11 kr (Alingsås SS – Linköpings ASS) för ett exemplar; beställer man flera är det bäst att skicka ett mejl först för att få reda på vad en försändelse kommer att gå på.

Tills vidare gäller följande specialerbjudande: Köp båda böckerna, dvs Bokförlaget Tabulas samlade produktion, för sjuttio kronor, inklusive moms och porto! Jämfört med ovanstående priser sparar du alltså hela sju kronor, förutom att du pro primo gör mig glad, och pro secundo hjälper mig att reducera högen med bråte på mitt arbetsrum en aning...

Senast uppdaterad ( 2006-11-21 )
  [ Tillbaka ]
© 2023 Tabula
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.