På gång ...

Inga hndelser
Hem arrow Kultur arrow Hear and now
Hear and now -- the David Olney show

Hear and now är titeln på en »lajvshow», som den eminente singer/songwritern David Olney sänder på uStream klockan 19:00 Eastern Time på tisdagar, vilket för det mesta betyder 01:00 på onsdagar för oss svenskar. Man kan emellertid se showerna i efterhand på uStream — dvs det kan åtminstone för ögonblicket; man vet inte så noga med internet. Here now, gone tomorrow gäller ju i högsta grad.

Jag har lagt upp länkar till några av showerna, och skrivit en kort introduction till varje. Njut så länge de finns tillgängliga! Varje show är mellan 20 och 30 minuter lång, och har en klar »LoFi-profil»; inspelningsutrustningen har gissningsvis varit en webbkamera och den inbyggda mikrofonen på en laptop. De senaste showerna har ljudet dock varit bättre på, så det är möjligt att han investerat i en clasohlson-mick av enklare utförande...

Innehållet har varierat lite; i början bestod varje show av att han spelade en låt och pratade lite om den, plus allt möjligt annat; berättelser och poesiläsning varvades med underhållning av snudd på slapstickkaraktär (som till exempel en intervju med en vaskrensare, eller vad det nu heter), medan de senaste showerna har bestått av tre låtar varvat med berättelser om deras tillkomst.


Den hr kategorin r tom just nu

[ Tillbaka ]
© 2024 Tabula
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.